Omniyou DNA kits: persoonlijk advies voor een gezonder leven

Met de Omniyou DNA-checks van biotechnologie bedrijf Omnigen kun je jouw DNA laten analyseren voor een persoonlijk advies over voeding en sport. Deze analyses geven jou inzicht in je lichaam en kunnen je vertellen over wat het beste voor jou werkt wanneer je gezonder wilt gaan eten, meer wilt bewegen of beter wilt presteren.

Hoe werkt de Omniyou DNA-check?

De kit met bijgeleverde instructies bevat o.a. een swab waarmee je een speeksel-monster kunt afnemen. Deze stuur je vervolgens terug, waarna de swab met jouw DNA in het lab wordt geanalyseerd.

Je kunt rapporten ontvangen over twee onderwerpen: Nutrigenomics (voeding) en Athleticogenomics (sport). Hierbij wordt er gekeken naar verschillende genetische eigenschappen, zoals eigenschappen die invloed hebben op de vertering van voedingstoffen of de genetische aanleg voor o.a. prestatievermogen en zuurstofopname.

Omnigen heeft haar eigen analisten in dienst die de Omniyou DNA analyses zeer accuraat uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde resultaten ontvangt, zodat jij gericht aan je voeding of sportprestaties kan werken.

Voor wie zijn de checks bedoeld?

Omnigen heeft de DNA-checks ontwikkeld met het doel om op hoog wetenschappelijk niveau producten te bieden aan de consument. Omniyou DNA-checks zijn daarom bedoeld voor iedereen die meer inzicht wilt krijgen in zijn voedingspatronen of voor iedereen die gezonder wilt leven.

Daarnaast kun je op basis van Athleticogenomics inzicht krijgen in jouw lichamelijke prestatievermogen en waar je aanleg voor hebt. Is bijvoorbeeld cardio de beste training voor jou? Of heb je juist meer aanleg voor krachttraining? Omniyou is dus ook bedoeld voor (top)sporters of voor diegene die graag meer willen bewegen maar nog niet weten welke aanpak het beste bij hen past.

Binnenkort: Omniyou Ancestry en Omniyou Beauty

Omniyou brengt twee nieuwe DNA-checks op de markt. De eerste DNA-check is Omniyou Ancestry. Met deze genealogietest kun je meer te weten komen over je genetische achtergrond. Zo kun je op basis van de uitkomsten achterhalen in hoeverre je bijvoorbeeld een Aziatische of andere etnische achtergrond hebt. Daarnaast vertelt de Omniyou Ancestry check jou of je neanderthaler-DNA bezit en eventueel hoe hoog dat percentage is.

Het tweede nieuwe product is Omniyou Beauty. Deze DNA-check is gericht op huidgenetica en kan jou persoonlijk advies bieden over je huid. Zo kun je inzicht verkrijgen in je huidstructuur: heb je bijvoorbeeld meer aanleg voor een droge huid, of juist voor een vette huid? En wat kun je hier het beste aan doen? De lancering van de nieuwe Omniyou Ancestry en Omniyou Beauty kits zal binnenkort plaatsvinden.

Meer weten?

Bezoek de Omniyou website voor meer informatie en bestel bestel jouw DNA kit voor betrouwbaar en wetenschappelijk advies over gezonde voeding en sport, volledig afgestemd op jouw behoeften!

Over Omnigen

Omnigen is een bedrijf gespecialiseerd in biotechnologie en DNA-research. De omzet van het consumentenmerk Omniyou wordt o.a. geĆÆnvesteerd in onderzoek naar alvleesklierkanker en de behandeling hiervan. De oprichter van Omnigen is Berry Kriesels. Als Bio-informaticus streeft Kriesels ernaar om met zijn bedrijf, kennis en expertise een positieve impact te maken op de maatschappij en de mensen om hem heen.

Bron: Omniyou, Omnigen
Datum: 7 juli 2020

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiƫntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl