Skip to main content
Dr. Sunshine

Dr. Sunshine is een online platform waarop dagelijks nieuws over onderwerpen als de zorg, het klimaat en maatschappelijk relevante onderwerpen als financiële gezondheid wordt gepubliceerd.

Daarnaast wordt dr. Sunshine ook gevraagd door gemeenten en organisaties om in-huis of juist buitenshuis FitFestivals voor medewerkers of burgers te organiseren. Tijdens deze FitFestivals kunnen deelnemers hun gezondheid laten checken – u kunt daarbij denken aan checks als ‘Check je Cholesterol’, ‘Check je Bloeddruk’ en bijvoorbeeld ‘Check je Stress’.

Doe mee aan onze Fit Festivals!

Een FitFestival van Dr Sunshine is altijd weer een feestje! Samen met onze geselecteerde partners verzorgen we een complete gezondheidscheck.

Maar ook psychische en sociale gezondheid komt aan bod. Waar kun je bijvoorbeeld terecht als je stress hebt vanwege schulden? Hoe lees je een bijsluiter van je medicijnen als je laaggeletterd bent?

Op het FitFestivals is ervan alles te doen en te beleven. We delen gezonde hapjes en sapjes uit, je kunt de nieuwste gadgets op het gebied van vitaliteit uitproberen en we organiseren korte workshops, zoals bijvoorbeeld een minicursus hoelahoepen of een yoga- en meditatiesessie. En wat dacht je van een actieve boks-clinic?

Tijdens het festival kun je ook een uitgebreide gezondheids-APK doen om te checken hoe fit en gezond je bent. 

Deze gezondheids-APK bieden we aanin nauwe samenwerking met lokale aanbieders van gezondheidsdiensten, zoals een huisarts, verloskundige, diëtist of sportclub.

Wat is een gezondheids-APK?

Onze gezondheids-APK is eigenlijk een mini-gezondheids-check-up. Je kunt ter plekke allerlei gezondheidswaarden laten meten, zoals je bloeddruk, bloedsuikerspiegel, buikomvang, cholesterol en gewicht. 

Natuurlijk krijg je direct de uitslag. Ons team, bestaande uit professionele diëtisten en verpleegkundigen, geeft je tipsover voeding, slaapgewoonten, bewegen, ontspanning en andere onderwerpen die voor jou van belang zijn – altijd specifiek afgestemd op de uitslag van jouw metingen. Zo krijg je een compleet beeld van wat al goed gaat, wat misschien beter kan en hoe het dan beter kan.

Authentic Tradition

Voor wie is het fitfestival?

Onze FitFestivals kunnen bijvoorbeeld georganiseerd worden als onderdeel van een congres of (gezondheids)evenement.

Maar je kunt een FitFestival ook boeken als interne bedrijfs- of schoolactiviteit. Of voor je burgers op een marktplein of in een kerk!  We stemmen de inhoud (gezondheidschecks, activiteiten, informatie) van het festival altijd af op de bezoekers. Ook voor kinderen, ouderen of andere doelgroepen is een fitfestival dus prima te organiseren. Uiteraard werken we daarbij nauw samen met de afdeling human resources, de bedrijfs- of schoolarts of andere partij die intern verantwoordelijk is voor het welzijn van de organisatie.

De festivals worden volledig door ons gecoördineerd en op- en afgebouwd. Uiteraard verzorgen we – indien gewenst en relevant – ook de PR en andere communicatie voor dit evenement.

Gezondheids-APK voor bedrijven

Een succesvolle business valt of staat met gezonde werknemers. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Onze Gezondheids-APK is ook als eenmalige of continue service in te plannen. Bijvoorbeeld in de vorm van een halfjaarlijkse check-up, bij jullie op kantoor of bij ons op locatie.

We voorzien dan alle werknemers van persoonlijk advies en leggen voor iedereen een digitaal gezondheidsdossier aan. Je kunt de check-up ook laten koppelen aan offline en online coaching. We kunnen daarbij eventueel ook verwijzen naar een relevante vitaliteitspartner.

Het voordeel van een Gezondheids-APK voor bedrijven? Een constante, deskundige begeleiding zorgt voor vitale(re) en blije medewerkers. Dat resulteert weer in een verhoogde productiviteit, minder uitval en dus minder kosten. Een win-winsituatie op alle fronten!

Jouw gezondheid, onze passie

Gezond worden en blijven is niet een noodzakelijk kwaad maar juist een feestje. Er zijn zoveel manieren om op een leuke en ontspannen manier bezig te zijn met gezondheid! Het is onze passie om jou te laten zien en te laten ervaren dat een gezonde leefstijl bereikbaar is voor iedereen.

Meer weten? Neem contact op met Maaike van Zuilen: maaike@drsunshine.nl

Authentic Tradition

Wij werken o.a. voor

  • GEMEENTE ROTTERDAM
  • HOGESCHOOL ROTTERDAM
  • CENTRUM VOOR VITALITEIT
  • SPORTBEDRIJF ROTTERDAM

  • LIFESTYLEXPERIENCE

  • GEMEENTE PIJNACKER-NOOTDORP