Tweede selectieronde ZorgTech vouchers start na zomer

De tweede selectieronde ZorgTech vouchers start na de zomer. Projectconsortia die technologische oplossingen willen realiseren voor de gezondheidszorg, kunnen uiterlijk 22 september een aanvraag indienen. Afhankelijk van de financieringsbehoefte is er naar verwachting ruimte voor nog zo’n vier projecten.

De vouchers voorzien in het toetsen van de haalbaarheid zorginnovaties of het testen van oplossingen in een praktijkomgeving; cruciale stappen om de zorgmarkt te kunnen betreden. Naast een financiële bijdrage ondersteunt het programma met begeleiding en publiciteit.

Net als in de eerste ronde kunnen de vouchers aangevraagd worden door samenwerkingsverbanden bestaande uit tenminste een bedrijf, een zorgorganisatie en een field-, living- of innovatielab. Ook individuele partijen kunnen hun interesse kenbaar maken. Het innovatieprogramma helpt hen waar mogelijk geschikte partners te vinden om een gezamenlijke aanvraag te kunnen indienen.

Partners van het programma zijn Metropoolregio Rotterdam Den HaagProvincie Zuid-HollandInnovationQuarterTNO en Medical Delta.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden en de selectiecriteria.

Datum: 6 juli 2020
Bron: Medical Delta

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl