Boek lancering ‘Overleven als ondernemer’

september 14, 2020

Op zaterdag 26 september vindt de officiële boekpresentatie in Rotterdam plaats van Overleven als ondernemer – Worstelingen van een vrouwelijke ondernemer van Noëlla de Jager. Het nu al door lokale vakgenoten bejubelde boek reikt (startende) ondernemers 138 pagina’s aan ervaring die De Jager in 10 jaar, als eigenaar van de eerst opgerichte Rotterdamse flexwerkplek voor vrouwelijke professionals, heeft opgedaan. Daarbij heeft zij een apart hoofdstuk geschreven over ondernemen in deze bizarre coronatijd anno 2020. Het boek wordt uitgegeven te ere van het 10-jarig jubileum van haar bedrijf Good Place 2 Work. 

Het is een eerlijk en rauw boek, waarbij ondernemerscoach De Jager van haar hart geen moordkuil maakt. De lezer maakt een reis door al haar ondernemers-ups en -downs. Er staan lessen tussen die je als (startende) ondernemer behoeden voor (dure) fouten. De Jager weet inmiddels uit eigen ervaring: ‘Als je de worsteling écht aanpakt, kom je verder’. Het heeft haar verder gebracht als ondernemer, óók in coronatijd. Zie voor recensies over het boek: www.overlevenalsondernemer.nl.   

Presentatie

De feestelijke boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 26 september om16:00 uur bij Natuurtalent (Veldkersweg 50 in Schiebroek, Rotterdam). De Rotterdamse wethouder Barbara Kathmann (PvdA, economie) krijgt het eerste exemplaar overhandigd. Hierna is er gelegenheid tot het kopen van het boek (€ 22,50 euro) en deze door De Jager te laten signeren. U bent van harte uitgenodigd (graag wel per mail aanmelden: noella@goodplace2work.com). 

Over de auteur

Noëlla de Jager (Deventer, 1966) is oprichter en eigenaar van Good Place 2 Work, dé Rotterdamse flexwerkwerkplek voor tot nu toe circa 100 vrouwelijke professionals. Haar passie is mensen met elkaar verbinden en haar missie om vrouwelijke ondernemers samen te laten werken aan de groei van het eigen bedrijf. In 2015 is De Jager door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) genomineerd voor de Joke Smit Aanmoedigingsprijs. De onderneemster is tevens uitvinder van het ‘Popcornprincipe’, de tegenhanger van de krabbenmand. Het principe staat voor energie en tijd in andere vrouwelijke ondernemers en elkaar steken, zodat zij met z’n allen de pan uit kunnen knallen. 

Datum: 14 september 2020
Bron: www.overlevenalsondernemer.nl.  

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl