Skip to main content

Je eigen yogacoach!

augustus 15, 2018
Wearable X is een Amerikaans mode-techbedrijf dat door design en technologie samen te brengen, het gemakkelijker wilt maken om gezonder te leven.

Je eigen yogacoach!

Je eigen yogacoach!

         

Nadi X: super innovatieve yogabroek

In mei 2017 lanceerde Wearable X haar eerste product de Nadi X: een lijn met bluethooth-compatibele yogabroeken die de drager tijdens de yogatraining begeleidt en feedback geeft. Je eigen yogacoach!

   

   

Yogacoach & Nadi X app

De Nadi X heeft een ingeweven technologie die feedback geeft gebaseerd op aanrakingen rond de heupen, knieën en enkels en met meters die aangeven wanneer je moet versnellen. De legging staat in verbinding met een yogacoach app. Bewegingssensoren detecteren de positie van de drager en laten de broek trillen in de gebieden waar de drager zijn lichaamspositie moet aanpassen. Zo kan je als fervente yogaër nog beter je oefeningen uitoefenen! De uitvoering van posities wordt gevolgd en op basis van de gewenste progressie worden gepersonaliseerde yogatrainingen aangeboden zodat je tijdens iedere yogasessie beter wordt.

Je kunt altijd en overal aan yoga doen!

Zou jij geïnteresseerd zijn in een innovatieve yogabroek met persoonlijke begeleiding? Of een andere leuke gadget die je helpt tijdens het trainen? Laat het ons weten! Datum: 26 juli 2018 Bron: Wearable X

Meer nieuws