Skip to main content

Hoe vitaal ben jij? Check het 22 januari tijdens het allereerste Vitaliteitsevent071

september 20, 2016

Leiden, 12 januari 2017 – Op maandag 22 januari aanstaande vindt tijdens de Nationale eHealthweek het allereerste Vitaliteitsevent071 in de Hogeschool Leiden plaats. Dit event is dé plek voor burgers om inspiratie op te doen op het gebied van vitaal wonen, werken en studeren binnen de Leidse regio. Check je vitaliteit door de Gezondheids APK te doen, laat je cholesterol, bloeddruk, of stresslevel checken en maak kennis met allerlei vitaliteitsondernemers. Het event staat in het teken van vitaliteit en e-Health en wordt georganiseerd door het Centrum voor Vitaliteit uit Leiden.

Vitaliteitsevent071: Brainfood, Vitaliteitsfestival en Move Your Body
Wil jij meer weten over vitaliteit, laat je dan bijpraten tijdens de diverse BrainFood-lezingen. Kom bijvoorbeeld meer te weten over betekenisvol ondernemen, e-Communities binnen de zorg of volg een lezing over de impact van gezonde omgevingen op je eigen leefstijl.

Wil je ook graag zelf met je vitaliteit aan de slag of ontdekken welke producten en diensten op dit gebied in de regio in ontwikkeling zijn? Check je vitaliteit en test allerlei vitaliteitsproducten of diensten uit. Wist jij dat je in 20 minuten per week al fit kan worden? Of ontdek hoe virtual reality je kan helpen om je fysiotherapie-oefeningen beter uit te oefenen en meet hoe het met je fysieke en mentale conditie gesteld is. Je gaat gegarandeerd naar huis met allerlei vitaliteitstips en tricks die je meteen kunt uitproberen!

Liever iets rustgevends doen? Dat kan ook! Tijdens de Move Your Body activiteiten kom je tot rust met yoga, mindfulness en binaural beats. Of misschien wil je juist actief in de buitenlucht meedoen met een social run of een survival run? Het kan allemaal!

Je bent van harte welkom op 22 januari tussen 10:30 uur – 16:00 uur bij Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11. Ga voor meer informatie over het Vitaliteitsevent en het programma naar www.centrumvoorvitaliteit.nl of http://health-events.nl/save-the-date-vitaliteitsevent-071/

Het Vitaliteitsevent071 is een co-creatie met Health Events uit Rotterdam.

Meer nieuws