Skip to main content

Agnes Klaren nieuw lid raad van toezicht Maasstad Ziekenhuis

oktober 11, 2022

Het Maasstad Ziekenhuis verwelkomt Agnes Klaren met ingang van 16 oktober 2022 als nieuw lid van de raad van toezicht. Daarmee is invulling gegeven aan de opvolging van drs. Desiree Burger, die na acht jaar haar maximale zittingstermijn heeft bereikt.

Klaren heeft als (oncologie)verpleegkundige en gezondheidswetenschapper ruime ervaring in de zorgsector, onder andere als lid van de raad van bestuur van zorgorganisatie Thebe (West- en Midden Brabant), als bestuurder in de ouderenzorg bij De Lange Wei en in diverse managementfuncties binnen het Albert Schweitzer ziekenhuis. Daarnaast is zij toezichthouder bij SDW Zorg in Roosendaal.

Agnes Klaren: “Ik kijk er naar uit om in dit mooie topklinische opleidingsziekenhuis mijn ervaring uit de ziekenhuiswereld en de ketenzorg als toezichthouder in te zetten. Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid staat voor boeiende uitdagingen waar ik graag vanuit de raad van toezicht een bijdrage aan lever.”

Bestuurder Wietske Vrijland en voorzitter raad van toezicht Bart van de Leemput kijken uit naar de samenwerking met Klaren. Wietske Vrijland: “Wij zijn blij met de aanstelling van Agnes als collega. Met haar ervaring in de zorg en kennis op het gebied van kwaliteit en veiligheid zal zij verder bijdragen aan de succesvolle realisatie van de strategie en de vijf ambities van het ziekenhuis.”

Bart van de Leemput: “Met de komst van Agnes krijgen we er een verbindend en inspirerend lid bij. Zij zal met haar kennis en kunde de voltallige raad van toezicht aanvullen en versterken.”

Bron: Maasstad Ziekenhuis

Datum 10 oktober 2022