Alles is Gezondheid presenteert: WISSELWERKING!

Alles is Gezondheid presenteert: WISSELWERKING!

JAARCONGRES | 13 JUNI 2019 | STRIJP-S EINDHOVEN 
Yes, de inschrijving voor ons jaarcongres is geopend! Met energie leren, verbinden en doen. Vol onverwachte en gezonde wisselwerking. In de ochtend is er de keynote ‘Landscapes of the Future’ van kunstenaar, innovator, ondernemer en social designer Daan Roosegaarde. 
In de middag gaan we voor uitwisseling en uitwerking met o.a. Lucien Engelen (Transform.Health, Deloitte), Esther van Fenema (Psychiater, columnist), Vincent Taapken (New Industry Development), Machteld Huber (Institute for Positive Health), Mark Levels (Universiteit Maastricht), Rachelle van der Linden (co-founder KNAB bank, EnergieDirect), Andrew Simons (Gezonde Basisschool van de Toekomst), Jolanda Maas (VU, Natuur en Gezondheid), Marieke Wiebing (Voel je goed!, Lezen & Schrijven), Simeon Karsten (Vitamine Z) en Wing Yan Man (3310-School for Millennials).

Daarnaast kun je in gesprek over sociale gezondheid en persoonlijk leiderschap met de buurtmakers van PLYGRND.CITY, laat je je eigen gezondheid checken op het FitFestival van Dr. Sunshine, breng jezelf letterlijk in beweging met de Funbox, buig je je over ‘gezondheid als verdienmodel’ in de Rekenkamer. Of doe je een escaperoom positieve gezondheid, zetten de woorden van de Eindhovense dichter Merel Morre je aan het denken of kijk je met Society Impact naar de mogelijkheden van een impactscan of mkba-analyse voor jouw project.

BLIK OP PROGRAMMA

Deze dag gaan we aan de slag met wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens, technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk. 

Onderdelen en tijden (voorlopig programma: details over tracks/sprekers volgen later): 

10.15-11.00: Ontvangst in Klokgebouw met koffie en iets lekkers
11.00-12.00: Plenair programma met o.a. keynote Daan Roosegaarde
12.00-15.00: Pick and choose uit verschillende tracks: Kwesties: hang-out met genuanceerd debat en verhitte discussie en over actuele gezondheidskwesties (doe gerust mee)Insights: dé plek om je onder te dompelen in toekomsttrends, academische blikken en de nieuwste inzichten over de gezonde mens#Hoedan: in deze werkplaats stroop je in kleine clubjes de mouwen op over de meest gestelde vraag in ons netwerk: hoe doe je ‘dat’ in de praktijk? Lift-off: hoe krijg je een regionetwerk of (gezondheids)alliantie van de grond? De lessen van de Alliantie Kinderarmoede heb je sowieso in de pocket.  Play: voor de gamers onder ons: werk spelenderwijs aan gezondheid via een escaperoom, edutainment of spelshow. Co-creatie: onder tijdsdruk gedijt creativiteit beter. In deze sessies kom je samen met wildvreemden tot verrassende ontwerpen en uitwerking. 
15.00-16.00: Plenair programma 
16.00-16.30: Gezonde netwerkborrel op Ketelhuisplein 

KEY NOTE: DAAN ROOSEGAARDE

Vanuit zijn innovatieve praktijk gebruikt Daan Roosegaarde de wisselwerking tussen mens, technologie en leefomgeving om een betere wereld te creëren. Virtuele overstromingen, smart highways, Van Gogh-Roosegaarde fietspad, lichtkunst Afsluitdijk, space waste en smogstofzuigers: Toonbeelden van oplossingen die het dagelijks leven in stedelijke omgevingen verbeteren. In zijn interactieve lezing verkent Roosegaarde de sociale rol van design, het belang van ‘Schoonheid’ (als in een schoon en mooi) en deelt hij zijn visie op een gezonde toekomst. Een ding is zeker: waar we het nu van moeten hebben is creativiteit.

LOCATIE

Welkom op Strijp-S: dit voormalige Philips industrieterrein is nu het creatieve en culturele hart van Brainport Eindhoven. 

Adres ontvangst:
Klokgebouw 
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Strijp-S heeft een eigen treinstation, Station Strijp-S. Van daar loop je in 5 minuten naar het Klokgebouw. Vanaf NS station Eindhoven Centraal is het 20-25 minuten lopen. Verder komen er 4 lijnbussen over het terrein (401, 402 en 403) en zijn er op Strijp-S diverse parkeerfaciliteiten. Meer informatie.

VOOR WIE

Ons jaarcongres is toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland. 

AANMELDEN

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Na aanmelding rekenen wij op je komst. Als je niet aanwezig bent of je meldt je na 5 juni 2019 af, dan brengen wij je 50 euro in rekening. En verder geldt: vol = vol. Er is plek voor 750 bezoekers.
Meld je hier aan.

Bron: Alles is Gezondheid
Datum: 3 april 2019

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl