Any plants for the weekend?

Any plants for the weekend?

VeggieWorld

9 en 10 maart 2019
10:00 – 18:00
Jaarbeurs Utrecht

Vraag vegan topsporters het hemd van het lijf, maak je eigen fitbars, volg een yogales en scoor die selfie met een bekende sporter! Dit weekend, 9 & 10 maart, ontmoet jij vegan topsporters en stel je diëtisten al je prangende vragen tijdens VeggieWorld in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontmoet bekende topsporters

Zaterdag 9 maart vergaap je je aan krachtpatser Jon Venus, leer je alles over een volwaardig plantaardig dieet bij de lezing van arts Walter Bouwmans en diëtiste Lobke Faassen en maak je eigen raw powerbars. Zondag 10 maart start je de dag met een heerlijk ontspannende yoga workshop van hoofdredactrice Women’s Health Magazine Milou Turpijn, maak je kennis met ultra-marathon atleet Fiona Oakes, informeert coach Janneke van der Meulen je over hoe je fit kunt zijn met een plantaardig dieet en crossfit fittest man of the Netherlands 2018 Jeremey Reijnders gaat in op plant powered topsport.

Gezond en lekker

Tijdens VeggieWorld smul je van allerlei gezonde snacks, denk aan Japans streetfood zoals misosoep van Kotobuti, Coco bowls van Mhonki Bowls en healthy gebakjes van Sharp Sharp Food. Ook sla je gezonde lekkernijen in voor thuis; sla de stands van Soof met heerlijke limonade, kokosyoghurt van Koko Dairy Free en Boon voor plantaardige burgers zeker niet over. Er zijn maar liefst 100 standhouders uit binnen- en buitenland die je verleiden met de lekkerste 100% plantaardige gerechten en gezonde kookinspiratie doe je op tijdens de kookdemonstratie van het bekende duo BOSH! TV

Vraag het de professional

Natuurlijk is er tijdens VeggieWorld ook de mogelijkheid tot het stellen van al jouw vragen aan diverse artsen en diëtisten zoals Saraï Pannekoek en Lobke Faasen. Ook topsporters Jeremy Reijnders, Janneke van der Meulen en Maartje van Gesten staan je graag te woord. Een ticket in de voorverkoop scoor je met 20% korting hier.

Praktisch

VeggieWorld
Jaarbeurs Utrecht
9-10 maart 2019
10:00-18:00
Tickets, programma en info: www.proveg.nl/veggieworld

Tickets

Via de website van Veggieworld bestel je kaartjes voor maar €8-. Aan de balie kan je ze ook nog bemachtigen. Dan betaal je €10-. Ben je al donateur van ProVeg Nederland, dan betaal je slechts 5 euro. Kinderen tot en met 14 jaar en nieuwe donateurs van ProVeg Nederland (actieperiode van 1 februari tot en met 8 maart 2019) mogen helemaal gratis naar binnen.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl