Skip to main content

Bestuurder Bertjo Renzenbrink neemt afscheid van Rijndam Revalidatie

december 21, 2021

Bertjo Renzenbrink is teruggetreden als bestuurder bij Rijndam Revalidatie. De Raad van Toezicht van Rijndam is gestart met de werving voor een opvolger.

Gemeenschappelijke passie

“Ruim 4 jaar heb ik met veel plezier invulling mogen gegeven aan de koers van Rijndam”, vertelt Bertjo Renzenbrink. “Ik spreek mijn dank en bijzondere waardering uit voor de samenwerking in de afgelopen jaren met het bestuur, de medische staf, het management en alle medewerkers. Rijndam is een prachtige organisatie met gedreven medewerkers die een gemeenschappelijke passie delen in de zorg voor onze patiënten. Mede door het unieke perspectief van de gezamenlijke nieuwbouw met onze zorgpartners ben ik ervan overtuigd dat Rijndam voorloper zal blijven in het leveren van hoogwaardige revalidatiegeneeskundige zorg.”

Erkentelijk
De Raad van Toezicht is Bertjo Renzenbrink zeer erkentelijk voor zijn bijdragen als bestuurder van Rijndam. De Raad van Toezicht respecteert de keuze van Bertjo Renzenbrink en wenst hem veel succes in zijn toekomstige nieuwe uitdaging.

Met Evelyn Lindeman als bestuursvoorzitter is de continuïteit van het bestuur binnen Rijndam geborgd.

Datum: 21 december 2021

Bron Rijndam