Skip to main content

Blik op de toekomst tijdens het Nationale Oogcongres 2022

september 9, 2022

Als we niets doen loopt de zorg over een aantal jaar helemaal vast, stelt Zorginstituut Nederland. Zo ver is het gelukkig nog niet. Volgens de Oogvereniging kunnen we zelf helpen om de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen. Hoe dat kan is te horen tijdens het Nationale Oogcongres 2022 op zaterdag 5 november.

Sprekers op het Oogcongres zijn onder anderen oogarts Niels Crama (dagvoorzitter), onderzoeksjournalisten Anna Deems en Mattijs Smit (Spot On Stories) en strategisch adviseur Gudule Boland (Pharos). Aan bod komen thema’s als zorg op maat, gezonder leven, groene keuzes en ervaringsdeskundigheid.

Luuk-Jan Boon, directeur Oogvereniging: ‘Jouw stem als patiënt, dat is waar we als Oogvereniging voor staan. Laat je goed informeren over wat kan en pak je rol. Met elkaar maken we de toekomst van de oogzorg.’

Praktisch

Het Oogcongres vindt plaats op zaterdag 5 november 2022 in Cursus- en Vergadercentrum Domstad (Utrecht). Het programma is ook online te volgen. Deelname kost € 25,- (live) en € 10,- (online). Leden van de Oogvereniging, MaculaVereniging, Hoornvlies Patiënten Vereniging en Vereniging OOG in OOG krijgen korting.

Aanmelden

Over de Oogvereniging

De Oogvereniging is het aanspreekpunt voor vragen over ogen, zien en niet (goed) zien. Mensen kunnen er terecht voor informatie die betrouwbaar is. De Oogvereniging staat voor de belangen van mensen met een oogaandoening en brengt hen met elkaar in contact.

Bron: Oogvereniging

Datum: 8 september 2022

Meer nieuws