Skip to main content

DC Klinieken organiseert een gratis webinar voor hooikoortspatiënten: “De pollen de baas”

juni 10, 2023

Met de huidige graspollenpiek in volle gang, kondigt DC Klinieken de webinar “De pollen de baas” aan, een informatieve en interactieve bijeenkomst speciaal ontworpen voor hooikoortspatiënten. De webinar wordt op 14 juni gegeven door internist-allergoloog Lisanne Wolters en physician assistant Elien van Oudheusden. In deze webinar gaan zij in op wat hooikoorts is, wat je er zelf tegen kunt doen en welke behandelmethoden effectief zijn.

De webinar geeft waardevolle inzichten, praktische adviezen en de nieuwste informatie over de behandeling van hooikoorts. Of je nu al jarenlang met deze allergie kampt of recentelijk symptomen hebt ontwikkeld.

Details van de webinar:

  • Datum: 14 juni 2023
  • Tijd: 19:30 – 20:30 uur
  • Locatie: Online. Deelnemers ontvangen een week van tevoren een link.

Aanmelden

DC Klinieken nodigt alle hooikoortspatiënten uit om deel te nemen aan deze webinar. Aanmelden kan via www.dcklinieken.nl/evenementen. Deelname is gratis.

Over DC Klinieken

DC Klinieken is een landelijke zorgorganisatie met 15 vestigingen door heel Nederland. Meer dan 700 zorgprofessionals zetten zich dagelijks in voor het leveren van kwalitatieve zorg met een persoonlijke en gastvrije benadering. Wij bieden korte wachttijden. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 100.000 patiënten, die vaak binnen een week bij ons terecht kunnen. De uitslag van een onderzoek of behandeling is binnen 24 uur bij de verwijzer. DC Klinieken staat voor goede zorg, nu. Want tijd is kostbaar, vooral als het om je gezondheid gaat.

U vindt ons complete zorgaanbod op www.dcklinieken.nl.

Bron: DC Klinieken

Datum: 10 juni 2023

Meer nieuws