Het gemak van corona-proof brilmetingen

Angela: “Cliënten vinden de brilmeting aan huis nieuw en leuk”

Angela en Nadine werken als persoonlijk begeleider voor een seniorengroep bij zorginstelling Sherpa in de regio Eemland. Ze begeleiden hun cliënten bij allerlei activiteiten in het dagelijks leven, zoals koken, eten, schoonmaken en persoonlijke verzorging. Leni, Henk en Frits, drie cliënten uit de zorggroep, hadden een nieuwe bril nodig. Maatbril kwam langs voor een brilmeting met de biometrische 3D-scan! Iedereen is anders, en dat vraagt om unieke brillen die precies zijn aangepast aan de behoeften en leefgewoonten van de cliënt.

Hoe het begon: een Maatbril voor Quinten

Het is niet voor iedereen even eenvoudig om een brilmeting te laten doen, helemaal niet tijdens deze coronatijd! Quinten, de zoon van Angela, heeft echter al een Maatbril. Het UMC Utrecht attendeerde haar op Maatbril. 

Quinten is heel blij met zijn maatbril: de bril zit al een jaar goed! En Angela hoeft niet steeds meer met Quinten terug naar de opticien om hem te verstellen. “Het leukst aan de bril vindt Quinten dat zijn eigen naam aan de binnenkant van zijn bril staat”, vertelt Angela.

Lees hier meer

Bron: Maatbril
Datum: 15 januari 2021

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl