Skip to main content

IC terugkomdagen voor ex-covid patiënten

mei 19, 2022

De intensive care in Haarlem Zuid organiseert de komende periode 2 terugkomdagen voor patiënten die de afgelopen 2 jaar opgenomen zijn geweest met of door corona.

De terugkomdagen staan gepland op vrijdag 27 mei en vrijdag 3 juni. Wegens het grote aantal patiënten dat verwacht wordt staan op beide dagen staan 2 sessies gepland. Een sessie van 11:00 tot 13:00 uur en een sessie van 13:30 tot 15:30 uur.

Aangrijpende ervaring

Een opname op een intensive care is voor patiënten en hun naasten een aangrijpende ervaring. De opname kan soms nog langdurige gevolgen hebben op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied.

Terugblikken op opname 

Tijdens de terugkomdag blikken medewerkers van de IC en artsen samen met ex-patiënten terug op de opname. Hiervoor is een afwisselend en deels interactief programma samengesteld, waarin diverse aspecten van de opname aan bod komen. Ook is het mogelijk om onder begeleiding een bezoek aan de intensive care te brengen.

Wilt u meer weten over de IC terugkomdag of wilt u zich aanmelden? Neem dan voor 23 mei contact op met afdeling via ICterugkomdag2022@spaarnegasthuis.nl.

Bron: Spaarne Gasthuis

Datum: 19 mei 2022

Meer nieuws