Inhaleer vitamines in plaats van nicotine!

Inhaleer vitamines in plaats van nicotine!

Met het nieuwe vaping-apparaat ‘Vitamin Air’ inhaleer je vitamines in plaats van nicotine. Het apparaat is nicotinevrij en fungeert als een geurloze inhalator gevuld met vitamines.

Vapen

Vapen is op de markt gebracht als middel om te stoppen met roken, maar gebruikers van een vaping-apparaat inhaleren nog steeds de verslavende stof nicotine. De kans bestaat nog steeds dat andere schadelijke producten ingeademd worden. De start up Sparq biedt nu een nieuw alternatief aan: een op wellness gebaseerde nicotinevrije vaper.

Stimuleren van welzijn, activiteiten & mindset

Gelukkig biedt Sparq ons ook nog eens drie hele fijne keuzes! Je kunt namelijk kiezen of jij je mindset, welzijn of activiteit wilt stimuleren. Zo is er keuze uit ‘’Fuel’’, deze vape bevat aminozuren voor het stimuleren van het uithoudingsvermogen, ‘’Pure’’ bevat anti-aging ingrediënten zoals bosbessen en ‘’Melt’’ bevat stimulerende stoffen voor de stofwisseling zoals groene thee en açaibes. Sparq heeft ook een laboratoriumonderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat er geen schadelijke producten worden geproduceerd wanneer de vapingoplossing verwarmt.

Recyclebaar

Het team ontwikkelde het apparaat om meer milieu- en welzijnsbewust te zijn dan andere vapeproducten. Vitamin Air is gemaakt van een duurzame houten filter en een roestvrijstalen as. Je kunt de Vitamin Air niet hergebruiken, maar hier gedacht Sparq iets op: een gratis recyclingrogramma voor gebruikers. Momenteel is Sparq bezig met een crowdfundingactie.

Zou jij gebruik maken van de nieuwe vape? En voor welke optie zou jij gaan? Laat het ons weten in een reactie!

Bronnen: Springwise & Sparq
Datum: 25 januari 2019

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl