Inwoners Zeeland kunnen meedenken via Adrz Patiëntenpanel

Adrz maakt het patiënten vanaf nu makkelijker om mee te denken over de ontwikkelingen in het ziekenhuis. Dit doet Adrz door mensen uit te nodigen zich in te schrijven voor het Adrz Patiëntenpanel.

Leden van het Adrz Patiëntenpanel ontvangen een paar keer per jaar een vragenlijst over een actueel onderwerp dat binnen Adrz speelt. Bijvoorbeeld over de duidelijkheid van de bewegwijzering, de mate van samen beslissen die patiënten in Adrz ervaren, de gebruiksvriendelijkheid van Mijn Adrz en het zorgaanbod.

Via het panelonderzoek geven de leden hun mening over het betreffende onderwerp. De resultaten gebruikt de Cliëntenraad in zijn adviezen aan de organisatie. De leden ontvangen per e-mail de uitkomsten van elk onderzoek. De Cliëntenraad geeft daarbij aan wat er met de mening van de panelleden is gedaan. Adrz plaatst de resultaten ook op de website.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig aanmelden als lid van het Adrz Patiëntenpanel via Adrz.nl/patientenpanel.

Bron: Admiraal de Ruyterziekenhuis
Datum: 8 juni 2020

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl