Skip to main content

Jaarcongres Alles is Gezondheid: Wisselwerking

mei 20, 2019

Op 13 juni aanstaande organiseert Alles is Gezondheid hun jaarcongres. Het belooft een dag vol energie, interactie en gezonde wisselwerking te worden!

Het congres vindt plaats van 10:00 tot 16:30 uur in hartje Eindhoven, Strijp-S. De échte gezondheidsfreaks kunnen vanaf 09:45 van Eindhoven Centraal naar de locatie warmlopen met gids Bas van de Goor van de Bas van de Goor Foundation.

Het programma

De aftrap is met Daan Roosegaarde als key-note speaker. Hij legt uit hoe hij het concept wisselwerking tussen mens, technologie en leefomgeving gebruikt om een betere wereld te creëren. Hij praat over het belang is van schoonheid (zowel schoon áls mooi) en deelt zijn visie op een gezonde toekomst.

Tussen 12:00 en 15:00 kan je diverse inspirerende presentaties en activiteiten bijwonen. Denk aan colleges en prestentaties van verschillende experts, zoals Lucien Engelen van Transform.Health, Deloitte, Mark Levels van Universiteit Maastricht en Vincent Taapken, projectontwikkelaar New Industry Development. Maar ook aan #hoedan sessies met vele interessante netwerkpartners en regionetwerken/allianties waarin je leert hoe gezondheidsproblemen in de praktijk worden aangepakt. Ook krijg je de kans om gezondheidsproblemen te tackelen met jonge denkers van de Nationale Denktank, kan je spelenderwijs nadenken over de stijgende lijn in het aantal (jonge) mensen met een burn-out en meedoen met de Escaperoom Positieve Gezondheid.

Hoe gezond ben jij?

Tussen alle praktijken door krijg je de kans om te meten hoe gezond je zelf bent door middel van een gezondheidscheck bij het FitFestival! Bij deze gezondheids-APK checken professionals je cholesterol, bloeddruk, fitheid & vitaliteit en voeding & BMI. Daarnaast zijn er een diëtiste en verpleegkundige aanwezig die je extra uitleg geven bij deze checks.

­­Vanaf 15:15 sluit Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de dag af met een verrassing… Wij zijn benieuwd! Daarna kan je nagenieten met een (uiteraard gezond) hapje en drankje tijdens de netwerkborrel.

Genoeg wat je niet wilt missen dus! Hier vind je meer informatie over het programma en kan je je aanmelden voor Jaarcongres Alles is Gezondheid: WISSELWERKING! Zien we je daar? 

Meer nieuws