Skip to main content

KIES JIJ OOK VOOR DE GROENE ROUTE?

mei 11, 2023

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen. Op woensdag 21 juni 2023 presenteert Alles is Gezondheid: De Groene Route. De zomerse editie van ons jaarcongres. Speciaal voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. 

Op de langste dag van het jaar wijken we af van de gebaande paden. Op weg naar een groener, gezonder en gelukkiger Nederland. Met de focus op natuur, buiten en groen. 

De Groene Route staat ook voor veranderen, vernieuwen en verduurzamen. En voor het natuurlijke in jezelf. Maar hoe houden we koers, wat komen we tegen en wie is de gids?

De inschrijving is gestart en het programma is zo goed als rond. Met o.a: 

•    Kies het groene pad met de Buitenpsychologen
•    Leer over gedragsverandering van Dopper
•    Soundwalk Pelgrim: een bijzondere muziekwandeling
•    Lodewijk Hoekstra: TV tuinman met een missie
•    Natuurinclusief bouwen: investeren in groen loont

•    En nog veel meer…  


En dat is nog niet alles…

Speciaal voor dit congres is er het Spraakmakers programma Wood Wide Web. Een actueel en holistisch muziekverhaal met acteur Ramsey Nasr en klassiek topensemble Calefax. Laat je meevoeren in een vertelling over de oeroude, organische intelligentie van bomen en ons verlangen hiernaar in een steeds vluchtiger, digitale samenleving.

Dus schrijf je vandaag nog in. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 400 bezoekers. We zijn te gast bij Inspyrium: de groenste evenementlocatie van Nederland. Ben jij er ook bij?

Bron: Alles Is Gezondheid

Datum: 11 mei 2023

Meer nieuws