Skip to main content

Lijckle van der Laan benoemd tot Bijzonder Hoogleraar Passende Zorg

maart 15, 2024

TIAS Business School BV en het Amphia Ziekenhuis zijn verheugd om de benoeming van Prof. Dr. Lijckle van der Laan aan te kondigen als Bijzonder Hoogleraar Passende Zorg. Van der Laan zal een cruciale rol spelen in het bevorderen van onderzoek en onderwijs op het gebied van Passende Zorg, met als focus het vinden van duurzame oplossingen voor de uitdagingen binnen de gezondheidszorg.

Als Bijzonder Hoogleraar zal Lijckle van der Laan voor 1 dag per week verbonden zijn aan TIAS School for Business & Society, waar hij zal deelnemen aan onderwijsactiviteiten voor professionals en wetenschappelijk onderzoek zal verrichten. Zijn benoeming is voor een periode van vijf jaar.

Met zijn achtergrond als medisch specialist en uitgebreide ervaring in onderzoek en onderwijs, brengt Van der Laan een schat aan expertise naar deze rol. Hij zal een sleutelfiguur zijn in het bevorderen van de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg, en het identificeren van innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd.

De benoeming van Lijckle van der Laan als Bijzonder Hoogleraar Passende Zorg markeert een belangrijke stap in het streven van TIAS Business School BV en het Amphia Ziekenhuis om de gezondheidszorg te verbeteren en te innoveren. Zijn diepgaande kennis en betrokkenheid zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onderzoek en onderwijs op dit cruciale gebied.

Bron en foto credits: www.amphia.nl

Datum: 15 maart 2024

Meer nieuws