Mark Tuitert houdt thuiszitters fit tijdens corona

 PERSBERICHT   Mark Tuitert houdt thuiszitters fit tijdens corona AMSTERDAM, 5 NOVEMBER 2020 – Oud top-schaatser Mark Tuitert wil thuiszitters fit en gezond houden tijdens de tweede coronagolf. Samen met andere sporters zoals celeb trainer Carlos Lens en kickboxer Remy Bonjasky geeft hij online beweegsessies om mensen van hun zitvlees af te krijgen.
Fitchannel Mark Tuitert // 22-08-2019 // David Stegenga Fotografie

De topsporters doen dit in samenwerking met een online sportschool die een digitale coronacoach heeft ontwikkeld om mensen tijdens de coronapandemie fit en gezond te houden. Naast bewegen krijgen de thuiszitters ook persoonlijke begeleiding en voedingsadviezen met recepten van diëtisten. 

Persoonlijke missie

“Bewegen is juist nú zo belangrijk”, zegt Mark Tuitert. “We zitten thuis vanwege het virus, zijn gestresster dan ooit én dan staan ook nog de donkere wintermaanden voor de deur. Het is mijn persoonlijke missie om mensen door deze moeilijke periode heen te helpen. Om ze weerstand te bieden tegen het virus, lichamelijk en mentaal”.

Bang

De digitale coronacoach begeleidt mensen vanuit huis. “Dat maakt het een stuk laagdrempeliger”, zegt initiatiefnemer Aart-Jan van Triest van online sportschool Fitchannel. “Je kan gewoon in je vertrouwde omgeving blijven. Ook als je kwetsbaar bent voor het coronavirus en bang bent om de deur te gaan.”

Datum: 5 November

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl