Medical Delta te gast bij het gezondste programma van Radio West

Medical Delta op bezoek bij het gezondste programma van Radio West

Aanstaande woensdag neemt VitamineW op Radio West een kijkje in de zorg van de toekomst met vier studiogasten van de Medical Delta, een samenwerkingsverband tussen de universiteiten en academische ziekenhuizen van Leiden en Rotterdam en de TU Delft.

Prof. Ton van der Steen (voorzitter Medical Delta en hoogleraar Biomedische Technologie EMC) over de groeiende rol van technologie in de geneeskunde, Prof. Natasja de Groot (hoogleraar Cardiologie-Electro-fysiologie EMC) over een nieuwe behandeling voor hartritmestoornissen, Prof. Jaap Harlaar (hoogleraar Medische Techologie TU Delft) over slimme mechanische ondersteuning bij aandoeningen die het bewegen beĆÆnvloeden, van exoskelet tot slimme rugzak en we bellen met Prof. Andrea Evers (hoogleraar Gezondheids-psychologie RU Leiden) over gedragsveranderingen in onze leefstijl met behulp van apps en ehealth.

VitamineW is elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op 89.3fm, via de livestream op omroepwest.nl en in de Omroep West app. Ook in de regio Rijnmond!

Bron: Medical Delta
Datum: 9 april 2019

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiƫntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl