Met buitengewone tips fit de herfst door

oktober 28, 2021

De komende maanden krijg je de beste tips uit ons netwerk voor een gezond leven en om lekker in je vel te zitten. Zowel fysiek als mentaal. De campagne is deze maand gestart met de Buitenpsychologen; Irina & Christel. Samen geven ze wandeltherapie in de natuur en delen tips waar iedereen wat aan heeft. Juist nu we geneigd zijn weer vaker binnen te blijven kunnen we wel een duwtje in de rug gebruiken om de natuur op te zoeken.


Benieuwd wat jij hier aan kan hebben? Bekijk de video’s op YouTube of op Instagram. We willen zoveel mogelijk mensen bereiken met de tips. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen mentaal gezond blijft. Natuurlijk vinden we het leuk als je ons volgt en de tips deelt in je netwerk via jouw social mediakanalen. Werken aan een vitaler en gezonder Nederland doen we samen!

Maak kennis met de Buitenpsychologen

GA NAAR BUITEN, JUIST IN DE HERFST!

De Buitenpsychologen geven rake tips waarvan je meteen zin krijgt ze in de praktijk te brengen. Juist de natuur kan zo veel betekenen voor onze mentale balans. Wist je bijvoorbeeld dat in de natuur zijn je tot rust brengt en het ook nog je stresshormonen naar beneden brengt? In welke sector je ook werkt, iedereen heeft baat bij deze tips dus doe er je voordeel mee.

HOE WEERBAAR BEN JIJ?

Iedereen voelt zich wel eens wat minder goed. Je zit gewoon wat minder goed in je vel, je hebt er gewoon even geen zin in. Maar weet jij dat er tips zijn die je daarbij kunnen helpen? Zo is het goed om minder streng te zijn voor jezelf, want fouten maken is ok. En probeer in mogelijkheden te denken in plaats van tegenslagen. En de open deur: kom in beweging en ga naar buiten. Nog zo’n waardevolle tip: creëer je eigen veilige omgeving. 

Datum: 28 oktober 2021

Bron: Alles is gezondheid


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl