Nationale Week Zonder Vlees; Restaurant eazie bezorgt de favoriete maaltijd van De Hippe Vegetariër, de oprichtster van de NWZV.

maart 5, 2021

Maandag 8 maart start de Nationale Week Zonder Vlees, een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër; het grootste vegetarische platform van Nederland. Haar favoriete maaltijd kan iedereen nu proeven. 
Restaurant eazie bezorgt deze aan huis.

Positieve impact op mens, dier en milieu

De Nationale week zonder vlees loopt dit jaar van maandag 8 tot en met zondag 14 maart. Tijdens deze week wordt een flexitarisch eetpatroon gepromoot, waarbij vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten. “Een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Met elke week een dagje zonder vlees maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet”, benadrukt Boerdam.

Haar favoriete maaltijd is nu te bestellen

Bij de 26 restaurants van eazie kan iedereen genieten van de lekkerste Poké Bowls en gezonde Wok maaltijden met heerlijke Aziatische smaken. Dit kan met vis en vlees maar eazie inspireert haar gasten ook met vegetarische, vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearme gerechten. De ondernemers van eazie zijn dan ook ontzettend trots op de unieke samenwerking met De Hippe Vegetariër. Isabel is bekend met eazie en heeft samen met ons haar favoriete eazie gerecht samengesteld. Vanaf maandag 8 maart kan iedereen dit gerecht direct laten bezorgen via www.eazie.nl of afhalen bij eazie. Ideaal als je fan bent van óf kennis wilt maken met de vegetarische keuken.

Proeven is geloven

“Ik ben dol op wok. Natuurlijk met mijn favoriete sweet and sour saus en volkoren noedels. Ik maak er graag een groenten feestje van met maar liefst zes verschillende groenten: broccoli, sperziebonen, babymaïs, bamboe, paprika en wortel. Als eiwitbron ben ik gegaan voor vegan kipfilet. Bovenop het gerecht doe ik een topping van bosui en cashewnoten! Dit betekent dat je kunt genieten terwijl je super goed voor jezelf zorgt”, aldus Isabel Boerdam.

Verkozen tot meest populaire gerecht

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees 2020 is een gerecht van eazie al verkozen tot meest populaire gerecht! Maar liefst 260 restaurants deden mee aan deze verkiezing. Ook is eazie afgelopen jaar uitgeroepen tot vega HotSpot.

Over eazie

Met de titels ‘Beste Fastservice Formule van Nederland 2019’ (GFK), ‘Meest Populaire Vegetarische Gerecht 2020’ (Nationale Week zonder Vlees) en een eervolle tweede plaats als ‘Meest Vegan-friendly Restaurantketens 2019’ (ProVeg) is eazie het bewezen succesvolle en snelgroeiende healthy food restaurantketen.

De franchiseformule eazie is in 2004 opgericht door twee Chinese broers met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Ze zijn opgegroeid met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven. Deze leer voert eazie dan ook door in haar concept. Alle wokmeals, poké bowls, wraps, salades en smoothies zijn bijzonder betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen klanten ook kiezen voor een create your own vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht.

Bron: Nationale Week Zonder Vlees & Eazie

Datum: 5 maart 2021

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl