Skip to main content

Nieuwe “fit en vitaal formule” Huóli Lounge opent in Heerde

november 9, 2021

Heerde – Op een verantwoorde manier bewegen, sporter of niet, onder de juiste begeleiding is wat Huólì Lounge biedt: in een luxe kleinschalige setting op effectieve innovatieve wijze persoonlijke doelen behalen. Uniek is het bewegen met EMS pakken en de speciale Energie Lounge. 1 uur aanwezig zijn staat gelijk aan 2-3 uur intensief sporten. De eerste Huólì Lounge is geopend aan de Molenweg 18a in Heerde.

“Huólì? betekent vitaliteit in het Chinees en is in 2020 ontstaan vanuit passie voor het begeleiden en ontwikkelen van mensen, ondernemers en bedrijven. Wij hebben de ‘huolistische aanpak’ ontwikkeld: deze is gericht op de deelgebieden body, food en mind”, aldus CEO Edwin ter Burg. “Wij geloven niet in drastische veranderingen en diëten. Wij willen eenieder een passend, duurzaam maatwerk programma bieden wat vol te houden is. Sporter of niet, eenieder moet er resultaat mee kunnen behalen. Met name personen boven de 40 jaar, zo is ook uit onderzoek gebleken, hebben behoefte aan professionele persoonlijke maatwerk begeleiding. Huólì? biedt dit in een vriendelijke, gastvrije, uitnodigende en kleinschalige ambiance”., aldus Ter Burg.

Energie Lounge
De eerste vestiging is geopend in Heerde door Edwin van Dijk. “Huólì is echt voor veel mensen interessant: van fanatieke sporters tot mensen die geen goede conditie hebben. Er zijn zelfs fysiotherapeuten die mensen doorverwijzen”, aldus Van Dijk. “Wij hebben een unieke Energie Lounge. In deze speciale ruimte kun je je lichaam laten werken zonder dat extra inspanning hiervoor vereist is. Je kunt verantwoord en gecontroleerd je uithoudingsvermogen opbouwen. De geconditioneerde lucht zorgt voor stimulering van de stofwisseling en vetverbranding. Ook klachten die te maken hebben met Corona, astma, obesitas en diabetes kunnen door de Energie Lounge sterk verminderen”.

EMS Pakken
Huólì werkt met EMS Power Suits. EMS staat voor elektrische spierstimulatie. “EMS is een geweldige methodiek om effectief en efficiënt resultaat te boeken op het gebied van spierkracht ontwikkeling, vetverbranding of bestrijding van bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Bij ons krijgen klanten een eigen pak dat gewoon thuis aangetrokken en onder de kleding gedragen kan worden”, aldus Van Dijk.

Opening Heerde eerste van velen
“De opening van de vestiging in Heerde is nog maar het begin. De vestiging in Heerde heeft nu al bewezen dat mensen er baat bij hebben. Wij werken met een maximaal aantal leden om zo zeker te stellen dat eenieder in een rustige ambiance ontvangen kan worden en de nodige persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Wij voeren op dit moment gesprekken met diverse potentiële franchisenemers en hebben er ontzettend zin in snel op te schalen naar landelijke dekking” aldus Ter Burg.

Voor meer informatie: www.behuoli.com

Datum: 8 november 2021

Meer nieuws