Nieuwe plek voor de medische gadgetliefhebber opent aankomend weekend

  • Nederlandse startup opent 26 oktober een ‘try then buy’ winkel.
  • 60 verschillende innovatieve producten uit te proberen onder één dak.
  • Binnen het ‘Health’ segment zijn innovaties gericht op gezondheid te ontdekken.

Tech- en gadgetliefhebbers met een medische achtergrond kunnen vanaf zaterdag hun hart ophalen bij Productpine. In deze experience store kunnen ze de nieuwste tech-producten bekijken én proberen.

Liefhebbers van gadgets en slimme technologieën zijn voor de nieuwste producten voornamelijk aangewezen op specifieke blogs en platforms als Kickstarter. Met de komst van Productpine, een nieuw winkelconcept dat 26 oktober opent aan het Rokin in Amsterdam, kunnen ze producten die ze kennen van fora, Youtube-recensies en online presentaties eindelijk in het echt zien én gebruiken.

Tech-innovaties uitproberen

Bij Productpine worden die producten namelijk niet alleen verkocht. Je vindt de producten hier zonder doos en klaar om getest te worden. Het is niet zozeer een winkel, als wel een speelplaats waar je eindeloos veel gadgets kan gebruiken en uiteindelijk je favoriete dingen mee naar huis neemt. Onder de 60 producten vind je bijvoorbeeld de Nuheara, slimme earbuds die werken als een persoonlijk gehoorapparaat, maar ook de Toothwave van Silk’n, een elektrische tandenborstel die reinigt op moleculair niveau. Of de Wolk Airbag, die helpt heupbreuken te voorkomen bij ouderen, maar tegelijkertijd de mogelijkheid geeft een oogje in het zeil te houden als kind. Last van een snurkende echtgenoot? Ontdek dan de Hupnos, een slim slaapmasker die helpt snurken te voorkomen. Hoe dat werkt, ervaar je in de experience store.

Toekomst van de gadgetwereld

Deze nieuwe vorm van winkelen is volgens medeoprichter Dimitar Maslarov de toekomst voor de tech- en gadgetwereld: “Online winkelen wordt steeds makkelijker, maar bij dit soort producten blijft het ingewikkeld. Ongeacht de reviews, weet je namelijk nooit helemaal zeker wat je krijgt. En dat terwijl deze producten zich juist onderscheiden in de gebruikerservaring. Bij ons in de winkel vind je alle producten uit de doos en hoef je geen bestelling te plaatsen om ze gewoon eens te proberen. Je weet eindelijk wat je koopt.” 

Openingsweekend

De feestelijke opening vindt zaterdag 26 oktober plaats om 10:00 uur ’s ochtends in de winkel aan het Rokin 58. Tijdens het openingsweekend zijn er giveaways en kortingen, zoals 50 euro korting op de Somnox slaaprobot: een robot die slaapproblemen kan verhelpen. Andere aanwezige merken zijn bijvoorbeeld de YOS Bottle, Click & Grow en Invi Bracelet.

Bron: Productpine
Datum: 23 oktober 2019

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl