Noordwest start met nieuwbouw fase 1 op locatie Alkmaar

oktober 18, 2021

Noordwest Ziekenhuisgroep gaat van start met de aanleg van nieuwbouw fase 1 op het terrein van hoofdlocatie Alkmaar. De eerste werkzaamheden bestaan uit de realisatie van de bouwkuip, met daarin de fundering voor het ziekenhuisgebouw en de 1-laagse ondergrondse parkeergarage. Op 15 oktober 2021 contracteerde Noordwest hiervoor aannemingsbedrijf K_Dekker bouw & infra b.v. uit Warmenhuizen. Daarmee wordt de samenwerking van afgelopen tijd vervolgd: K_Dekker heeft het bouwterrein ook gereed gemaakt voor de bouwwerkzaamheden. De werkzaamheden starten per direct.

Aanbesteding

Afgelopen periode vond de aanbesteding van de bouwkuip plaats. Uit de inschrijvingen van diverse bouwbedrijven selecteerde Noordwest het in Warmenhuizen gevestigde aannemingsbedrijf K_Dekker bouw & infra b.v. Jurgen Sernee, lid van de raad van bestuur van Noordwest: “De inschrijving van K_Dekker onderscheidt zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de aandacht die uitgaat naar de omgeving. De binding die deze aannemer heeft met onze regio geeft deze start van de nieuwbouw extra glans.” De aanbesteding van het ziekenhuisgebouw (bovenop de bouwkuip) loopt inmiddels ook. 

Start werkzaamheden

De werkzaamheden voor de bouwkuip worden per direct opgestart. De hiervoor benodigde vergunningen en ontheffing zijn inmiddels verleend. Zodra de planning van de werkzaamheden is vastgesteld, informeert Noordwest alle belanghebbenden. Geïnteresseerden kunnen de bouw volgen via de Noordwest Bouwt App. Deze app van Noordwest is gratis te downloaden op smartphones via deze QR-code:

Datum: 15 oktober 2021

Bron: NoordWestBouwt


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl