Skip to main content

Preventie en leefstijl centraal tijdens maatschappelijke verantwoording Bravis

juni 12, 2024

Het Bravis ziekenhuis heeft jaarlijks ongeveer 40.000 opnamen en 450.000 polibezoeken. De 2800 medewerkers en 260 medisch specialisten van Bravis verlenen deze patiënten de best mogelijke zorg. Maar liever nog helpen zij mee een ziekenhuisopname of -bezoek te voorkomen. Voorkomen is beter!

Preventie en leefstijl staan dit jaar centraal tijdens de maatschappelijke verantwoording van het Bravis ziekenhuis. Donderdag 20 juni van 15.30 tot 17.00 uur blikken bestuurders Bianka Mennema en Albert-Jan Mante terug op het jaar 2023 en kijken zij vooruit naar de ontwikkelingen in Bravis in 2024.

Preventie en leefstijl

De aanwezigen worden tevens meegenomen in de ontwikkelingen rondom preventie en leefstijl en welke rol Bravis hierin speelt. Aan het woord komen: 

  • Marianne van Heerde, MDL-arts en projectleider Preventie en Leefstijl: ‘De kracht van gezond en lekker eten’
  • Anne van Veghel, sportarts: ‘De Leefstijlpoli’
  • Madelene Kuipers, bariatrisch arts: ‘Het obesitasprogramma gespecialiseerde GLI’

Donderdag 20 juni

De bijeenkomst is bestemd voor gemeentelijke bestuurders, patiëntenverenigingen en ouderenorganisaties, opleidingsinstituten, samenwerkingspartners en overige belangstellenden. Iedereen is donderdag 20 juni welkom in de aula van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal. Het programma begint om 15.30 uur. Om 17.00 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Dit is tevens een mooie gelegenheid om met elkaar na te praten. 

Aanmelden voor ‘Voorkomen is beter’ kan via het formulier op: www.bravis.nl/aanmelden-maatschappelijke-verantwoording

Bron: Bravis Ziekenhuis

Datum: 12 juni 2024

Meer nieuws