Skip to main content

SAMEN SPORTEN door SAMENWERKEN

juni 12, 2024

Gehandicapte sporters verdienen gelijke kansen en ondersteuning om lid te worden van sportverenigingen en volledig deel te nemen aan sportactiviteiten. Om dit mogelijk te maken start binnenkort het initiatief SAMEN SPORTEN door SAMENWERKEN. 

Hierin werken de Atletiekunie, de Gemeente Gooise Meren (TeamSportService ’t Gooi voor Aangepast Sporten), de Oogvereniging, het Kenniscentrum Sport & Bewegen en Tempo Atletiek Vereniging samen om deelname van gehandicapte sporters lokaal de komende jaren te optimaliseren.

Door de krachten te bundelen willen deze organisaties samen een inspirerende omgeving creëren: de Sport-Proeftuin bij Tempo Atletiek Vereniging wordt een plek waar iedereen, ongeacht visuele en/of auditieve beperkingen, volwaardig kan deelnemen aan atletiekactiviteiten. Ook zal Tempo samen met de Atletiekunie de HUB Bussum gaan vormen om binnen de regio SAMEN SPORTEN te stimuleren. 

Op maandag 17 juni om 14:00 uur wordt deze bijzondere samenwerking met een feestelijk tintje formeel geïntroduceerd op Sportpark-Zuid bij Tempo AV in Bussum.

Bron: De Oogvereniging

Datum: 12 juni 2024

Meer nieuws