Schaatsen voor Daniel op Rotterdamse schaatsbaan

Schaatsen voor Daniel: 8 februari 2020

Op 8 februari organiseert het Daniel den Hoed Fonds een schaatsevenement op de Rotterdamse schaatsbaan aan het Toepad 95, met als doel geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, getraind of ongetraind. Er wordt geschaatst op de 400 meter baan, maar de funbaan is ook toegankelijk. Daarnaast is het ‘Koek en Zopieplein’ geopend, kan men schaatsen huren en genieten van een après schaats party. Schaatsen kan in vier verschillende tijdsblokken, deelname kost 10 euro per persoon per tijdsblok. Het doel van het evenement is dat deelnemers hun sportieve prestatie delen in hun sociale netwerk, zodat er meer geld opgehaald wordt voor het Daniel den Hoed Fonds. Elke bijdrage is van harte welkom.

Hein Otterspeer, schaatser bij het team Jumbo-Visma, is ambassadeur van Schaatsen voor Daniel. Otterspeer: ”Ik vind het geweldig dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat in het Erasmus MC wordt gedaan. Elke euro is daarvoor hard nodig!”

Tijs Nederlof, directeur Schaatsbaan Rotterdam: ‘Ons doel is elk jaar weer om zoveel mogelijk Rotterdammers een leuke dag uit te bezorgen. Maar we vinden het ook ongelofelijk belangrijk om er te zijn voor mensen voor wie het leven even helemaal niet leuk is. Daarom helpen we dit jaar het Daniel den Hoed Fonds om geld op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek dat in het Erasmus MC wordt gedaan.’

Kijk hier voor informatie over de wintercampagne ‘Schaatsen voor Daniel’. Inschrijven kan daar ook. 

Bron: Erasmus MC
Datum: 31 januari

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl