Solán de Cabras en RAWBITE komen met speciale Pink Ribbon producten

juli 12, 2021

Oktober is Pink Ribbon maand maar toch ontving de fondsenwerver vorige week al een cheque ter waarde van 10.000 euro. Bickery Food Group, de distributeur van Solán de Cabras mineraalwater en RAWBITE snacks gaf alvast een voorzetje. Met de verkoop van de elegante roze flesjes en de repen met Pink Ribbon logo moet minimaal dit bedrag worden opgehaald. Naast de financiële bijdrage, kunnen beide producten een positieve ondersteuning leveren aan het herstel van de gezondheid.

Roze hydratatie
Solán de Cabras kennen we vooral van de iconische blauwe fles. Het limited edition roze flesje dat speciaal voor Pink Ribbon wordt geproduceerd, straalt liefde en zorgzaamheid uit. In de kleurenpsychologie is roze een teken van hoop, kwetsbaarheid, warmte en troost. Studies hebben aangetoond dat blootstelling aan grote hoeveelheden roze een kalmerend effect kan hebben op de gemoedsrust. Het merk is van nature begaan met onze dagelijkse gezondheid want het water heeft een minerale samenstelling die een ultieme hydratatiebron vormt voor een gezond en sterk lijf.

Vanaf half juli zijn de 0,33 liter recycled PET flesjes Solán de Cabras Pink Ribbon al verkrijgbaar bij lokale supermarkten, Xenos, in ziekenhuizen en Van der Valk Hotels.

Roze proteïne
In de roze plantaardige proteïne reep van RAWBITE zitten alleen noten en fruit. De reep is 100% biologisch, veganistisch en glutenvrij. De roze variant is één van de acht varianten uit het assortiment die bij uitstek geschikt is wanneer je wel een opkikkertje kan gebruiken. Niet alleen na een work-out, maar ook na een operatie kan de vezelrijke reep een ondersteuning van de voeding bieden. De dadels zijn een bron van antioxidanten, die zoetheid leveren aan de reep, terwijl amandelen zorgen voor de bite met vitaminen en magnesium. De cashews geven een soepele consistentie met gezonde vetten en plantaardige eiwitten.

De RAWBITE repen met Pink Ribbon logo liggen in de schappen van Albert Heijn, Ekoplaza, Holland & Barret en Marqt

Roze samenwerking
Sinds januari 2021 is Pink Ribbon onderdeel van KWF Kankerbestrijding en heeft als doel om geld voor borstkankeronderzoek op te halen. Met verschillende projecten probeert de organisatie om borstkanker te voorkomen, beter te behandelen en het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Bickery Food Group heeft Pink Ribbon omarmd om vrouwen te steunen in deze strijd. Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “We vinden het heel bijzonder dat Bickery Food Group ons al zoveel jaren steunt in onze missie met de actie met de roze waterflesjes van Solán de Cabras, en dit jaar ook met de roze variant van RAWBITE.” Shella Blancaflor, Sales Director bij Bickery Food Group, is blij dat er nu twee producten betrokken zijn die van nature bijdragen aan gezonde voeding om Pink Ribbon te ondersteunen.”

Datum: 12 juli 2021
Bron: https://www.ckmp.nl/nl/roze-steun/


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl