Specialist Ouderengeneeskunde bij Samen Professionals

november 11, 2021

Functieomschrijving

Ben jij als Specialist Ouderengeneeskunde op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Wil jij jezelf als medisch specialist graag inzetten om cliënten de beste zorg te leveren en zoveel mogelijk hartverwarmend thuis te laten voelen? Dan zoeken wij jou!

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je in het intramurale expertiseteam samen met een arts, GZ-psycholoog en een activiteitenbegeleider. Je werkt intern samen met de verpleegkundige, paramedici en verzorgenden. Kennisoverdracht speelt een belangrijke rol binnen deze samenwerking. Extern werk je samen met o.a. huisartsenpraktijken en een ziekenhuis om de best mogelijke eerstelijnszorg te verlenen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van de extramurale zorg die door de zorginstantie wordt geleverd.

Functie-eisen

Deze vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen. Verder is het belangrijk dat je de visie Hartverwarmend Professioneel (be)handelen onderschrijft en je herkent de kernwaarden: hartverwarmend, bekwaam, respectvol, betrouwbaar en gastvrij.

Verder beschik je over:

  • Je bent opgeleid tot SO (BIG en RGS geregistreerd) en hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je bent in staat te sturen op inzet van je behandelteam;
  • Als SO streef je naar een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt centraal staat en waarbij hij/zij zoveel als mogelijk de eigen regie houdt;
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam of Drechtsteden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris is FWG 75, max. €8146,47 op basis van een 36-urige werkweek en volgens de cao VVT;
  • Per direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Wij bieden je de keuze van een contract tussen 24 en 36 uur per week;
  • Ruimte voor initiatieven en ontwikkeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl