Symposium ‘Als horen en zien je vergaan’

Symposium ‘Als horen en zien je vergaan’

Zaterdag 19 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het symposium ‘Als horen én zien je vergaan’ plaats: een symposium voor en over mensen die op latere leeftijd slechter (zijn) gaan horen en zien.

Ervaringsdeskundigen en specialisten

Wat gebeurt er als beide zintuigen het laten afweten? Hoe houd je grip op je leven en hoe kunnen mantelzorgers en verzorgenden daarin bijdragen? Tijdens het middagprogramma kunt u onder andere presentaties bijwonen van ervaringsdeskundigen en specialisten in de ouderenzorg. Verder is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Het symposium is toegankelijk voor ouderen zelf en familie en vrienden, maar zeker ook voor mantelzorgers, zorgverleners en verzorgers.

Het boek: ‘Ongehoord & Ongezien’

De Oogvereniging OOR&OOG, participatiegroep DoofBlinden heeft het boek ‘Ongehoord & Ongezien’ samengesteld met ervaringsverhalen over ouderen die slecht zien én horen. Het eerste exemplaar van dit boek wordt aan een bekende Nederlander overhandigd.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Tijd: 14.00 – 18.00 uur (inloop 13.30 uur)
Entreeprijs: € 10, – voor leden van de Oogvereniging, €15,- voor niet-leden

Meer info en aanmelden: www.oogvereniging.nl/horen-zien of 030-2992878.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl