Terugblik FitFestival bij Alles is Gezondheid

Terugblik FitFestival bij Alles is Gezondheid

Gisteren, op donderdag 13 juni, organiseerden we een FitFestival bij het jaarcongres van Alles is Gezondheid met het thema Wisselwerking. De bezoekers werden bij binnenkomst ontvangen door onze prachtige Geisha! Japan is hét land met de hoogste levensverwachting. Op het Japanse eiland Okinawa wonen bijvoorbeeld ruim 400 honderdplussers, een wereldwijd record!

De Geisha deelde stickers uit waarmee je op een bord kon aangeven hoe fit je jezelf vindt, op schaal van 1 tot 10. Veruit de meeste mensen gaven zichzelf een cijfer tussen de 7 en 10, geweldig!

Natuurlijk was de Geisha erg benieuwd wat de mensen deden om zo fit te blijven. Iedereen kon zijn advies noteren en die ook op het bord plakken. We zijn een hele waardevolle tips tegengekomen:

  • Iedere dag bewegen en mediteren
  • De auto verder weg parkeren
  • Genieten van het leven
  • Lange wandelingen maken, alleen of in gezelschap
  • Een goed ritme opbouwen
  • Gezond eten, maar ook lekker!

Healthchecks

Verder konden de bezoekers bij ons hun bloeddruk, cholesterol, vitaliteit en BMI laten checken door verpleegkundigen en diëtisten. Daarbij kregen ze een uitleg over de test en advies bij hun uitslag. Dit is een erg laagdrempelige manier om extra inzicht te krijgen in je eigen gezondheid én advies te krijgen van een professional!

Verloting DNA-test

Deelnemers aan de checks van het FitFestival maakten ook nog eens kans op een DNA-test van Omnigen! Met Omniyou Sport & Voeding weet je precies wat voor training en voeding het beste bij jouw lichaam past. Wie wil dat nou niet? Door een visitekaartje of e-mailadres achter te laten konden de bezoekers deelnemen aan de verloting.

Ook een gezondheids-APK doen?

Via onze website en social media houden we je graag op de hoogte van onze naderende FitFestivals.

Ons eerstvolgende FitFestival is op 4 juli in het Maasgebouw bij het Feyenoord Stadium in Rotterdam. Daar maken wij deel uit van de Publieke Gezondheid, Welzijn & Zorg Parade van de Gemeente Rotterdam. Gelijktijdig wordt het 100-jarig bestaan van de GGD gevierd. Hoera!

Voor circa 500 ambtenaren worden er gedurende de hele ochtend lezingen, workshops en activiteiten georganiseerd en verzorgen wij verschillende gezondheidschecks.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl