Terugblik FitFestival maandag 1 juli

Op maandag 1 juli was ons FitFestival-light te gast tijdens een vitaliteitsmeeting voor leidinggevenden van de Gemeente Rotterdam. Doel? Het geven van inzicht in hoe je als leidinggevende vitaler kan worden en welke tools er beschikbaar zijn voor de medewerkers.  De checks die we bij deze bijeenkomst aanboden waren Check je Fitheid & Vitaliteit, Check je Buikomvang en Check je Cholesterol.

De bijeenkomst werd gehouden bij BioCheck in Rotterdam, een re-integratiebedrijf dat vitaliteits– en herstelprogramma’s aanbiedt.  

FitFestival bijwonen?

Wil jij ook een gezondheids-APK doen bij onze specialisten? Houd dan onze website en social media goed in de gaten voor FitFestivals bij jou in de buurt!

Over BioCheck

Biocheck focust op chronische vermoeidheid, burn-out en fysieke klachten – dat is 49% van de oorzaken van langdurig ziekteverzuim. BioCheck gelooft in het creëren van een gezonde samenleving door mensen inzicht te geven in hun eigen belastbaarheid en hiermee eigenaarschap terug te geven over hun vitaliteit.

Fuse

Dr Sunshine B.V.
Hofplein 20 (Spaces)
3032 AC Rotterdam

Fuse


T 010 226 48 20
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl