Tweeduizendste bevalling in het Ikazia Ziekenhuis

september 7, 2021

Op maandag 6 september werden meneer en mevrouw Sobaci trotse ouders van een prachtige dochter: Duâ Alina. Met de komst van baby Duâ Alina viert het Rotterdamse Ikazia Ziekenhuis haar tweeduizendste bevalling van dit jaar. Het gezin werd verrast met een knuffel, een kinderstoeltje en een bos bloemen.

Mevrouw en meneer Sobaci uit Spijkenisse konden maandag om 2.58 uur voor het eerst hun dochter in hun armen nemen. “Je weet vooraf niet hoe het zal zijn om vader te worden” vertelt meneer Sobaci. “Maar nu is het echt zo: we zijn ouders geworden. Dat besef is er nu. Ieder mens is uniek en perfect. Dat wist ik al, maar ik heb het nu ook van dichtbij gezien. Ik heb ontzettend veel respect voor mijn vrouw. Hoe ze de bevalling heeft doorstaan en hoe ze nu borstvoeding geeft.”

Mevrouw Sobaci: “Ik vond de bevalling best zwaar maar we zijn heel goed geholpen in Ikazia. We hadden positieve verhalen over het Moeder en Kind Centrum van Ikazia gehoord en daarom bewust voor dit ziekenhuis gekozen. De verwachtingen zijn uitgekomen. De medewerkers zijn heel betrokken en zorgzaam. We blijven nog heel even maar kijken er ook naar uit om morgen met onze dochter naar huis te gaan.”


Over het Moeder en Kind Centrum Binnen het Moeder en Kind Centrum van Ikazia staat het gezin centraal. Na de geboorte blijft de familie op een eigen kamer om zo veel mogelijk tijd samen door te brengen. Daarbij hebben de kersverse ouders de zekerheid van medische zorg vlakbij.

Datum: 7 september 2021
Bron: Ikazia Ziekenhuis


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl