Voorlichtingsbijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

mei 10, 2022

We organiseren een informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.

Het thema is deze keer: Depressieve gevoelens bij NAH. Sanne Pelser (neuropsycholoog, Basalt) gaat in op dit onderwerp en zal uw vragen beantwoorden. Ad van Dongen, (ervaringsdeskundige) zal ook aanwezig zijn. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad). Recent of langer geleden. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. Het is op dinsdag 31 mei om 19.00-20.00 uur digitaal via ZOOM.

Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via info@transmuraalnetwerk.nlGeef bij aanmelding uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u wilt deelnemen. Ook kunt u eventuele vragen aan de spreekster alvast doorgeven, zodat zij zich kan voorbereiden. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u tijdig de link om deel te kunnen nemen.

Bron: Transmuraal Netwerk

Datum: 10 mei 2022

Meer nieuws


Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl