Skip to main content

Winactie: win 3 lifestyle boeken

februari 10, 2022

Het is 2022! Na de drukte van de feestdagen is het nieuwe jaar het perfecte moment om nieuwe voornemens te maken. Wat is er beter dan de tijd nemen voor je mentale gezondheid, mindfulness en fysieke gezondheid? Wij geven samen met de uitgever: Gottmer Uitgevers Groep maar liefst 3 lifestyle, mindfulness en gezondheid boeken weg! Kijk op onze instagram pagina @drsunshine en ontdek hoe je kunt winnen.

Wist je dat je je brein kunt trainen om gelukkiger te worden? Door zelfcompassie en mindfulness te beoefenen zorg je ervoor dat bepaalde neurale verbindingen in je hersenen veranderen of versterken. Hierdoor ervaar je positieve gevoelens en meer geluk. 

Goede morgen ik hou van jou

Wist je dat je je brein kunt trainen om gelukkiger te worden? Door zelfcompassie en mindfulness te beoefenen zorg je ervoor dat bepaalde neurale verbindingen in je hersenen veranderen of versterken. Hierdoor ervaar je positieve gevoelens en meer geluk. Dr. Shauna Shapiro heeft hier jaren wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en beschrijft in Goedemorgen, ik hou van jou wat je kunt doen om gelukkiger te worden. Dit doet ze op toegankelijke wijze, met praktische oefeningen, wetenschappelijke inzichten en levendige voorbeelden uit haar eigen leven. Begin vandaag en reset je brein!

Yoga: balans op de mat en in je leven

Je kunt nu ook thuis ontspannende en versterkende yoga lessen volgen zonder online te zijn. Yoga: balans op de mat en in je leven van Naomi Annand biedt je de mogelijkheid om laptop en telefoon even weg te leggen en aan de slag te gaan met de duidelijk uitgelegde asana’s en flows. Door even los te zijn van alle technologie hervind je je concentratie en focus. Met de korte lifehacks en langere flows voor specifieke wensen kun je je eigen home practice ontwikkelen. Dit prachtige vormgegeven boek is geschikt voor beginnende én ervaren yogi’s en je kunt het dankzij de open rug plat voor je op de yogamat leggen.

Leven in overvloed

In ‘Leven in overvloed’ beschrijft Deepak Chopra de stappen naar het besef van rijkdom, gebaseerd op een werkelijk begrip van hoe de natuur werkt. Oscar Wilde zei eens: ‘Toen ik jong was, dacht ik dat geld het belangrijkste was in het leven. Nu ik ouder ben, weet ik dat dat het is.’ Vervang geld door overvloed en u begrijpt waar dit boek over gaat. Want overvloed is meer dan geld en alleen, het is de weelde, de stroom, de vrijgevigheid van het universum waardoor elke wens die we hebben in vervulling kan gaan.

Lees meer over mindfulness hier.

Datum: 10 februari 2022

Meer nieuws