Skip to main content

1000e baby van 2022 geboren in Geboortecentrum IJsselland

juli 28, 2022

Woensdagochtend 27 juli is de 1000e baby van 2022 geboren in Geboortecentrum IJsselland! Het meisje heet Xenna en is het eerste kindje voor mw. Van den Herik, en het tweede kindje voor dhr. Van den Herik uit Krimpen aan den IJssel.

Namens het IJsselland Ziekenhuis reikte co-bestuurder en dermatoloog R. Nellen een knuffel en een mooi boeket aan de trotse ouders uit, en werd ook namens de gynaecologen een presentje gegeven. De ouders dankten de medewerkers van het Geboortecentrum hartelijk voor de goede zorg. Mw. Van den Herik: ‘Het personeel heeft ons echt gerustgesteld, ze luisterden goed naar wat ik zei, dat verdient een compliment.’

Het IJsselland Geboortecentrum feliciteert het gezin van harte met de geboorte van hun dochter Xenna en wensen ze héél veel geluk en gezondheid met elkaar.

Het mooie Geboortecentrum IJsselland is sinds anderhalf jaar in gebruik, en beschikt over zeer luxueuze verloskamers, kraamsuites en couveusesuites. Zo bieden wij ouders een warm welkom in een huiselijke sfeer met frisse kleuren, stijlvolle meubels en foto’s aan de muur van de volledig nieuw ingerichte suites, met een persoonlijke benadering en professionele begeleiding.

Bron: IJsselland ziekenhuis

Datum: 27 juli 2022

Meer nieuws