Skip to main content

Generatie-fotowand Geboortecentrum IJsselland feestelijk onthuld!

juli 28, 2022

Sinds anderhalf jaar heeft het IJsselland Ziekenhuis een prachtig nieuw Geboortecentrum, waar ze topfaciliteiten en deskundigheid bieden aan zwangere en barende vrouwen. Denk onder andere aan 24 uur mogelijkheid van pijnstilling, en op één van de zes verloskamers is het zelfs mogelijk om in bad te bevallen.

Eén van de belangrijkste eisen die het IJsselland Ziekenhuis aan het Geboortecentrum hebben gesteld is ‘family centered care’, waarbij alle zorg gericht is op het hele gezin. Moeder en kind krijgen op dezelfde kamer zorg van zowel de verloskundige als verpleegkundige zorgverleners, en indien nodig ook van de kinderarts. 

Om dit mooie Geboortecentrum compleet te maken, ontbrak alleen nog een mooie afbeelding bij de ingang in de wachtruimte. Hiervoor zijn in de loop der tijd vele ideeën bedacht en zijn ze gezamenlijk tot het idee gekomen om 4 generaties af te beelden die zelf in de wachtruimte zitten. 

Eén van de verpleegkundigen van het Geboortecentrum is recent bevallen van een tweeling en ze is samen met haar kinderen, moeder en oma gefotografeerd door fotograaf Lennard Busstra. Het IJsselland Ziekenhuis zijn erg blij met het resultaat. Het is een warme vrolijke fotowand geworden met foto’s van 4 prachtige generaties. Kom kijken!

Op dinsdag 26 juli is deze fotowand feestelijk onthuld. Tevens is op deze dag de nieuwe website van het Geboortecentrum gelanceerd. Bekijk hier de website.

Bron: IJsselland Ziekenhuis

Datum: 27 juli 2022

Meer nieuws