GHZ heeft onlangs stap gezet in integratie van ondersteuning zorgprocessen in EPD

januari 25, 2022

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft onlangs weer een stap gezet in de integratie van ondersteuning van zorgprocessen in het EPD. In  december vorige jaar zijn de OK en de CSA en alle plannings- en controle processen die daarbij horen overgegaan op de NEXUS-suite.

Door de implementatie van Workspace OK, WorkSpace Anesthesie en de CSA werken vanaf 1 januari 2022 dus alle afdelingen in het GHZ met hetzelfde Elektronische Patiënten Dossier: één systeem waarin de patiënt tijdens het gehele proces gevolgd kan worden. Communicatie tussen alle afdelingen verloopt nu veel gestroomlijnder dan voorheen en in de toekomst zal ook de digitale communicatie tussen met andere zorginstellingen eenvoudiger gaan dankzij deze standaardisatie. We zijn ontzettend trots dat deze livegang in de huidige covid-tijd toch plaats kon vinden. Dit dankzij de enorme inzet van alle betrokken GHZ-afdelingen en onze samenwerkingspartner NEXUS de afgelopen periode.

Datum: 25 januari 2022

Bron: GHZ

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl