Ikazia Ziekenhuis kiest voor Vidaví, Vidaví is dé ERP-oplossing van VCD Healthcare

februari 16, 2021

Gisteren werden door het Ikazia Ziekenhuis en VCD Healthcare de handtekeningen gezet onder het definitieve contract voor de aanschaf en implementatie van de ERP-oplossing Vidaví. De opdracht was eind vorig jaar al voorlopig gegund aan VCD Healthcare en na de finetuning van de specificaties is de opdracht nu definitief.

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform. Jeroen van der Schrier, hoofd Inkoop van het Ikazia Ziekenhuis: “We gaan werken met Vidaví Financieel plus Vidaví Crediteuren voor het digitaliseren van inkomende facturen. Daarnaast wordt Vidaví Inkoop/Logistiek inclusief het webportaal voor decentrale budgethouders geïmplementeerd. Op termijn overwegen we ook nog de aanschaf van Vidaví HRM.”

Lees hier meer

Bron: Ikazia
Datum: 16 februari 2021

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl