Skip to main content

Muziekids Studio zoekt enthousiaste vrijwilligers

december 15, 2023

De Muziekids Studio op locatie Elisabeth van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) verwelkomt steeds meer jonge bezoekers, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die een instrument kunnen bespelen én zingen.

In de prachtige muziekruimte zorgen Studioleiders Christel van der Bruggen en toegewijde vrijwilligers er dagelijks voor dat kinderen zich kunnen laten meevoeren door muziek en even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Om de activiteiten verder uit te breiden, is extra hulp nodig.


Van vrijwilligers wordt verwacht dat ze een begeleidingsinstrument, zoals een gitaar, piano, accordeon of ukelele, kunnen bespelen en tegelijkertijd kunnen zingen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat vrijwilligers het leuk vinden om met kinderen, ook als ze ziek zijn, om te gaan.


Vrijwilligers worden wekelijks ingeroosterd voor één of meerdere dagdelen, van 09.30 tot 12.30 uur, of van 12.00 tot 16.00 uur. Voor elke nieuwe vrijwilliger wordt door het ziekenhuis een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd.


De Muziekids Studio biedt vrijwilligers een prettige werksfeer in een gezellig team en een prachtige studio. Maar bovenal biedt de Studio blije kinderen en dankbare ouders een stukje vreugde in moeilijke tijden.


Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met studioleider Christel van der Bruggen via 06-54 95 01 66 of stuur een e-mail naar c.vanderbruggen@etz.nl. Studioleider Christel van der Bruggen kijkt ernaar uit om nieuwe vrijwilligers te verwelkomen in het team.

Datum: 15 december 2023

Bron: https://www.etz.nl/

Meer nieuws