Skip to main content

14 t/m 16 mei 2024: ICT&health World Conference 2024

januari 22, 2024

Een buitengewone bijeenkomst

Welkom bij de voorhoede van gezondheidszorginnovatie op de ICT&health World Conference 2024. Neem deel aan een baanbrekend evenement dat gericht is op het stimuleren van echte wereldwijde verbeteringen in de gezondheidszorg, het verbeteren van toegankelijkheid en het verhogen van efficiëntie voor iedereen.

Tijdens deze buitengewone bijeenkomst richten ze zich op de kracht van wereldwijde samenwerking en het delen van kennis om de transformatie van de gezondheidszorg te versnellen. Ga in gesprek met experts van over de hele wereld, leer van hun ervaringen en inzichten om gezamenlijk wereldwijde ontwikkelingen om te zetten in tastbare vooruitgang

Wat te verwachten

  • 150+ Inzichtelijke Discussies: Duik in essentiële onderwerpen, variërend van de rol van kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg tot gegevensdeling en participatie van patiënten.
  • Expertpresentaties: Leer van wereldberoemde experts die prikkelende keynotes verzorgen.
  • Netwerkmogelijkheden: Verbind met een divers publiek, waaronder zorgprofessionals, overheidsfunctionarissen, innovators en meer.
  • Verbazingwekkende innovaties: Bezoek baanbrekende organisaties en ervaar een scala aan de meest verbazingwekkende innovaties en technologieën die er echt toe doen.

Voor wie is het bedoeld?

Deze conferentie is ontworpen voor zorgprofessionals, leidinggevenden, overheden, IT-experts, onderzoekers, vernieuwers, beleidsmakers, opvoeders, ondernemers, investeerders, patiëntenadvocaten, technologieaanbieders, studenten en andere branche-experts. Het is een platform voor iedereen die gepassioneerd is over het bevorderen van de gezondheidszorg door middel van samenwerking, het tonen van cutting-edge vooruitgang en het bijdragen aan de toekomst van de branche.

Locatie: Maastricht, Netherlands

Verken Maastricht, een knooppunt voor baanbrekende gezondheidszorginitiatieven, bekend om zijn historische betekenis en levendige cultuur. Geniet van gratis vervoer om de rijke geschiedenis, culinaire geneugten en levendige nachtleven van de stad te ontdekken tijdens uw verblijf.

Meer nieuws