Skip to main content

17 januari 2022 – Gezond & Zeker live!

december 2, 2021

Maandag 17 januari organiseert Gezond & Zeker de eerste ‘Gezond & Zeker LIVE!’.

In deze interactieve talkshow praten ze je bij over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Van hen krijg je praktische tips waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Daarnaast geven ze inzicht in alle nieuwste tools van Gezond & Zeker: de BeleidsSpiegel Psychosociale Arbeidsbelasting en het BlijfGezond boekje.

Gezond & Zeker LIVE! is zowel fysiek in het NBC Nieuwegein bij te wonen, als online via een live stream. Het wordt een interactieve middag, zowel vanuit het publiek als via de livestream kun jij al je vragen stellen en deelnemen aan wat er gebeurt op het podium.

Wanneer de corona-maatregelen dat op dat moment toelaten, zijn er ook een aantal leveranciers aanwezig op locatie, waar je korte demonstraties kunt volgen.

Ben je live aanwezig? Je wordt dan hartelijk ontvangen met een lekkere lunch. Vanaf 13:00 uur start het live programma tot ongeveer 15:30 uur.

Een ticket voor Gezond & Zeker LIVE! in het NBC kost € 24,95.
Wil je de livestream volgen? Dan kost een ticket € 9,95.

Lees meer hier!

Meer nieuws