Skip to main content

29 februari 2024: Rotterdam Square Science Café

februari 27, 2024

Bent u geïnteresseerd in het aangaan van verbindingen en samenwerken met het netwerk van Rotterdam Life Sciences & Health? U bent van harte welkom om deel te nemen aan het eerste Rotterdam Square Science Café op donderdag 29 februari 2024, bij Little C in Rotterdam!

Het Rotterdam Science Café is een maandelijks netwerkevenement georganiseerd door Rotterdam Square, met als doel het Life Sciences & Health-netwerk in een informele setting bijeen te brengen. Niet alleen om het netwerk te leren kennen, maar ook om vertrouwd te raken met de diverse inspirerende locaties in Rotterdam waar bedrijven zich kunnen vestigen, die samen het ecosysteem van Rotterdam vormen. In deze editie op 29 februari nemen we u mee naar Little C, een nieuwe gedeelde kantoorfaciliteit gelegen tegenover het Erasmus MC.

Bij elke editie van het Science Café delen enkele partners in het netwerk kort hun rol in het ecosysteem, waarna er gelegenheid is om onder het genot van drankjes en hapjes te netwerken. We zijn verheugd NiceDay Nederland en Sciential deze keer te mogen verwelkomen!

Datum: 29 februari 2024

Tijd: 16:30-19:00

Locatie: Little C – gebouw The Scott, Coolhaven, Rotterdam

Bron: rotterdamsquare.nl

Meer nieuws