3Dprint: Toekomstbeeld gezondheid en zorg in 2030

juni 15, 2021

10 juni, 2021

Hoe ziet de toekomst van gezondheid en zorg er in 2030 uit voor Rotterdammers? Deze vraag staat centraal in ons toekomstbeeld van gezondheid en zorg: de 3Dprint. Lees meer over de zorgbehoeften van inwoners, over de uitdagingen in de organisatie van zorg en maak kennis met de zorgprofessional van de toekomst.  

Met deze 3Dprint dagen we je uit over de zorg van de toekomst na te denken, te spreken met je collega’s, leidinggevenden en bestuurders uit de regio en stappen te zetten. Zo brengen we vandaag de zorg én de zorgprofessional van de toekomst in beweging.  

De 3Dprint is een productie van deRotterdamseZorg, gebaseerd op landelijke en regionale visiedocumenten en cijfers. Daarnaast is gebruikgemaakt van de denkkracht van ruim tachtig energieke, innovatieve zorgprofessionals, deskundigen en betrokkenen die willen bijdragen aan gezamenlijke uitdagingen in de regio.

Klik hier om de 3Dprint te bekijken (interactieve PDF). 

Klik hier voor de teaser video


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl

Scroll Up