Skip to main content

18 mei 2024: Cadeau voor de Co & A(n)io – Editie 2

maart 4, 2024

Ben je geneeskundestudent, co-assistent, A(N)IO of jonge dokter? Na een succesvolle eerste editie nodigen Alles is Gezondheid en partners jou uit voor Cadeau voor de Co en A(N)IO. Cadeau voor de Co is een buitengewone dag vol inspiratie en verdieping, gewijd aan professioneel en persoonlijk medisch leiderschap, waarbij de cruciale balans tussen hoofd en hart centraal staat. De eerste editie werd geëvalueerd en ontving een 8,7. Dit is de tweede editie van Cadeau voor de Co, waarbij we ook opleiders verwelkomen! De dag kan geaccrediteerd worden.

Waarom?

‘De druk in het zorgsysteem is schrikbarend hoog, de zorgkosten blijven toenemen, het percentage patiënten met chronische aandoeningen stijgt en veel cliënten en patiënten in de reguliere zorg voelen zich niet gezien en begrepen,’ zegt Wico Mulder, bedenker en organisator van de dag. Veel net afgestudeerde medisch studenten en jonge dokters keren het vak de rug toe. In de afgelopen 5 jaar deden 29% van de 18.000 artsen geen aanvraag voor herregistratie in het BIG register. Herken jij je daarin en twijfel je wel eens over je vakgebied? Of wil je weten hoe je je studenten beter kan bijstaan en voldoen aan hun wensen, vanuit hoofd én hart?

Je kan het bij menig arts navragen: zingeving is de meest gezondmakende factor.  Oftewel, jezelf verdiepen in ‘de trage vragen van het leven’. Wat is voor mij écht belangrijk en van waarde? Doe ik wat mij gelukkig maakt? Doe ik mijn werk in balans met hoofd en hart? Op dit soort vragen en behoeften gaan we ons focussen (en invoelen) tijdens de tweede editie van Cadeau voor de Co. Zodat jij lekker in je vel zit, je eigen ontwikkeling én de impact op de patiënt weer centraal kan staan.

Bron: www.allesisgezondheid.nl

Meer nieuws