Dag van de Preventie

maart 18, 2021

Het belang van een gezonde leefstijl en preventie is door de coronacrisis eens te meer duidelijk geworden. Preventie verdient een nog prominentere plek in het zorgstelsel.

Maar hoe is dit optimaal te organiseren? Helpt het om naast de zorgplicht ook een ‘gezondheidsplicht’ op te nemen in de vijf zorgwetten (Zvw, Wlz, Wmo, Jeugdzorg en Wet publieke gezondheidszorg)? En moeten er harde normen worden gesteld zodat er een versnelling in de praktijk kan komen? Welke mooie ontwikkelingen zijn er in de dagelijkse praktijk?

Tijdens de derde editie van de Dag van de Preventie ontdekt u:

  • Welke politieke ontwikkelingen er zijn rondom preventie
  • Hoe er een betere verbinding te realiseren is tussen zorg en publieke gezondheid
  • De tips & trucs van succesvolle voorbeelden uit de praktijk
  • Welke mogelijkheden machine learning en AI kunnen bieden bij preventie

Tijdens het congres zetten we uiteen wat de noodzaak van preventie is én leggen een link naar de praktijk en de toekomst van digitaliseringen en AI d.m.v. de diverse succesvolle projecten in de kennissessies.

Zet in op preventie!

Mis deze unieke kans niet, meld u aan en zet in op gezondheids- en financiële winst, met behoud van de hoge kwaliteit van zorg!

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl