Digitaal Congrestival

januari 20, 2021

Ook de Rotterdamse burger wordt steeds ouder en wijzer. Dat vraagt om een duurzame investering. De gemeente Rotterdam heeft, samen met partners, alles in de steigers staan om mee te groeien met de vergrijzing.

Vanuit het programma Ouder & Wijzer werken we bijna twee jaar intensief samen met heel veel partners in de stad. Ondanks de coronacrisis zijn veel onderdelen van het programma al in uitvoering. Jaarlijks organiseren we een congrestival om stil te staan bij wat we hebben gedaan, vooruit te kijken en elkaar te inspireren. Uiteraard doen we dat in 2021 ook weer: deze keer online! 

In 2021 organiseren we op 2 februari een webinar waarin we de nieuwe ontwikkelingen aan elkaar presenteren, zodat we het aanbod nog beter kunnen gaan benutten. Maak kennis met dit aanbod tijdens de 40 break out sessies georganiseerd door de partners uit de stad: praktische sessies met inspirerende sprekers! 

Voor de programmastructuur: zie programma. Ervaar, beleef, deel en sluit aan bij de verschillende initiatieven tijdens het digitale congrestival op 2 februari. Registreer hier.

Datum & tijd

Datum: 2 februari 2021
Tijd: 09.00 – 15.00 uur
Locatie: Digitaal

Datum: 20 januari 2021
Bron: Aanmelder

Meer nieuws


Fuse

Dr Sunshine B.V.
Elevatorhuis
Parklaan 8
3016 BB Rotterdam


T 010 223 94 38
info@drsunshine.nl
KvK: 72611707

Dr Sunshine werkt samen met verschillende medische patiëntverenigingen, beroepsverenigingen, stichtingen en medisch specialisten. Dr Sunshine is ontwikkeld door philogirl