Skip to main content

DRIVE 2021

september 10, 2021

Design Research & Innovation Festival

DRIVE komt er weer aan! Net als vorig jaar strijkt het Design Research & Innovation Festival dit jaar neer in De Effenaar, tijdens de Dutch Design Week. En net als vorig jaar maken we er – samen met Design United – een hybride en interactief evenement van, waar jij vanuit huis bij aan kunt schuiven. Vijf thema’s in vijf dagen. DRIVE vindt plaats van 18 tot en met 22 oktober 2021 en zal dagelijks live uitgezonden worden tussen 10.30 en 11.30 uur. Mis het niet!

Tijdens DRIVE zetten we al sinds 2013 elk jaar weer vernieuwende projecten en projectresultaten op het grensvlak van kennis en innovatie in de spotlight. Deze projecten zijn van ontwerpers, van onderzoekers of liefst nog van een consortium waar beide inzitten. De projecten hebben resultaten opgeleverd die niet alleen belangrijk waren voor het project zelf maar ook voor toekomstige uitdagingen. Inzichten die bijvoorbeeld gaan over nieuwe methoden en manieren van betrokkenheid creëren, verlangen aanwakkeren, waardecreatie of die zelfs tot systeemverandering aanzetten.

INSCHRIJVINGEN GEOPEND!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de online sessie(s) van je keuze. Klik hieronder op het thema, op die pagina kun je je inschrijven voor de sessie.

DRIVE 2021 – MOBILITY

DRIVE 2021 – CIRCULAR & BIOBASED BUILDING

DRIVE 2021 – HEALTH

DRIVE 2021 – SAFETY

DRIVE 2021 – FOOD & WATER

Meer nieuws